Over ons

Over ons

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen mét een gids!

Een landje vol contrasten, sfeer en Bourgondische gezelligheid. In Zeeuws-Vlaanderen vind je prachtige natuur, eeuwenoude stadjes en dorpen met een rijke historie en monumentale panden. Wij zijn trots op onze streek en laten dit graag aan je zien.

Het Gidsenteam

Wij zijn een actief en springlevend team dat voortdurend het aanbod uitbreidt. Onze gidsen staan te trappelen om je wegwijs te maken en álle gidsen hebben ruime ervaring met het begeleiden van excursies voor grote of kleine groepen. Elke gids heeft zijn/haar specialiteit.

Naast kennis van zaken vindt het Gidsenteam klantvriendelijkheid en service erg belangrijk. Ook wij, als gids, beleven er veel plezier aan om je een bijzondere en geslaagde dag te laten beleven en dat stralen wij uit!

Wie in de geschiedenis van Zeeuws-Vlaanderen duikt, ontdekt al snel dat er veel te vertellen is. Geniet van de grappige anekdotes en verhalen van onze streek! Ga mee en ervaar met onze lokale gids wat Zeeuws-Vlaanderen nou zo bijzonder maakt. Zo kom je op plekjes die je mogelijk zelf niet zou ontdekken!

Staat jouw uitje er niet bij op onze website? Vraag er naar, wij bieden uitstapjes in vrijwel elke kern van Zeeuws-Vlaanderen.

Vreemde talen

Een rondleiding in een andere taal dan Nederlands is geen enkel probleem voor ons veelzijdige team! Onze gidsen verzorgen graag je uitstap in de Franse, Duitse of Engelse taal.

Jouw gids.....

…..is vanzelfsprekend iemand met passie voor Zeeuws-Vlaanderen.

Jouw gids heeft een gedegen tweejarige opleiding genoten, zowel praktisch als theoretisch en weet alle ins and outs over dit landje apart. 

Jouw gids is het zijn of haar missie om jou kennis te laten maken met dit landje vol contrasten, sfeer en Bourgondische gezelligheid! Eeuwenoude stadjes en dorpen met een rijke historie en monumentale panden.

Jouw gids is trots op de streek en laat dit graag aan je zien. Geen plek in Zeeuws-Vlaanderen is dit team onbekend!